top of page

VZDRŽEVANJE, SERVIS IN ZIMOVANJE ROBOTSKE KOSILNICE

Kje je na voljo servis in nadomestni deli?

Za servisno storitev in nadomestne dele nas kontaktirajte na e- naslov teraparkdoo@gmail.com

Kakšna je življenjska doba baterije?

Odvisna je od od velikosti delovne površine in nastavljenih časov delovanja. Če robotska kosilnica Automower® kosi 6 mesecev na leto, na površini 800 m², bo baterija vzdržala 2-4 sezone. Vašo baterijo lahko očuvate tako, da nastavite časovnik košnje glede na površino trate. Ravno tako se časovnik košnje prilagaja vremenskim razmeram, tako je na primer v sušnih obdobjih košnja redkejša.


Kakšna je življenjska doba rezil?

Življenska doba nožev je odvisna od vrste trave in tal.

Običajno rezila vzdržijo 1-2 meseca na 1000 m².


Ali moram robotsko kosilnico čez zimo pospraviti?

Da. Pred prezimovanjem je potrebno stroj očistiti. Shranite jo v suh prostor kjer ni nevarnosti za zmrzal. Priporočamo, da poleg shranite tudi polnilno postajo. Svojo robotsko kosilnico pa lahko zaupate tudi nam. Ob koncu kosilne sezone se dogovorimo, kdaj pridemo po Vašo kosilnico in jo odpeljemo na zimovanje, kjer kosilnico očistimo, poservisiramo in shranimo do začetka kosilne sezone, ko Vam jo pripeljemo nazaj na lokacijo.


Kako vzdržujem robotsko kosilnico Automower®, da ostane v najboljšem stanju?

Pravočasna menjava nožev je vitalnega pomena za vrhunski izgled trate. Občasno, odvisno od velikosti vaših površin košnje, s koles in pokrova z vlažno krpo očistite travo in umazanijo. Ne uporabljati visokotlačnih čistilcev.


Kje lahko kupim robotsko kosilnico Automower®?

Svojo robotsko kosilnico Husqvarna Automower lahko naročite v spletni trgovini - www.queenbeeslovenia.com. Po želji, Vam svetujemo pri nakupu, lahko pa poskrbimo tudi za instalacijo.



131 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page