top of page

Husqvarna CEORA™ - profesionalna linija

Začetek nove dobe, kjer se velike zelene površine upravljajo na dinamičen in učinkovitejši način.

Na voljo od pomladi 2022

Dobrodošli v prihodnosti komercialne nege trate Husqvarnina rešitev za avtonomno košnjo naj bi spremenila svet komercialne nege trate. Robotska kosilnica CEORA™ je s svojo ogromno zmogljivostjo površine odlična novica za vse strokovnjake za zelene površine. Sistematično rezanje in virtualne meje zagotavljajo vrhunske rezultate in lažje upravljanje trate na večjih površinah kot kdaj koli prej. Še več, ta rešitev z nizkim hrupom in brez emisij ponuja vznemirljiv prihodnji potencial. Čas je, da razširite svoja obzorja in sprejmete prihodnost.

CEORA™ pokriva večje površine trate kot kdaj koli prej Pri Husqvarni se zavedajo potrebe po zagotavljanju široke palete prilagodljivih rešitev za današnje strokovnjake za nego trate. Pri osrkbi večjih površin, so videli priložnost za razvoj nečesa novega. Nekaj, kar bi lahko pokrivalo veliko širše območje od obstoječe ponudbe, a kljub temu zagotavljalo rezultate rezanja, ki se jih pričakuje od robotske kosilnice Husqvarna. Omogoča velik obseg dejavnosti, da se izpolnijo vse večje zahteve po času, kakovosti trate in trajnosti.


Sistematična košnja prinaša zmagovalni rezultat Sistematično rezanje vzporednih tirov pomeni, da je CEORA™ enako učinkovita ne glede na to, ali upravljate nogometna igrišča ali katero koli drugo veliko zeleno površino. Določite lahko tudi delovna območja in nastavite urnik, kjer so določeni različni časi in različne višine trave med 20 mm in 70 mm. Načrtujte eno površino za jutranjo košnjo, drugo pa za popoldansko košnjo na drugačni višini košnje. Pogosta in sistematična visoko natančna košnja ponuja popoln rezultat.


Prilagodljivo upravljanje con CEORA™ je najsodobnejša rešitev za avtonomno košnjo, ki jo vodi Husqvarna EPOS tehnologija. Natančna satelitska navigacija z virtualnimi mejami odpravlja težave s fizičnimi žicami. Hitra opredelitev delovnih območij in območij zadrževanja omogoča optimalno uporabo trate, medtem ko je prezračevanje trate olajšano in brez nevarnosti poškodb žic. Robotska kosilnica potuje med delovnimi območji po določenih poteh, medtem ko je mogoče ustvariti začasna območja zadrževanja za bolj prilagodljivo upravljanje trate.


Obsežna natančna nega trate na dosegu roke Uporaba mobilne tehnologije za ohranjanje povezave z operacijami je danes druga narava. S CEORA™ imate popoln nadzor neposredno s pametnega telefona. Krmiljenje in določanje območij košnje ali spreminjanje urnika nege trate je hitro in preprosto. Husqvarna Fleet Services™ omogoča nadzor in lokalizacijo zemljevida za popoln nadzor in zaščito pred krajo.



Nizka raven hrupa, brez emisij Husqvarna oblikuje odlične izkušnje in vsem omogoča varno uživanje v večjih zelenih površinah brez hrupa strojev ali onesnaževanja. In CEORA™ je še nekaj korakov naprej. Je lahka, na baterijski pogon, kar zmanjšuje ogljični odtis zaradi nizke porabe električne energije in je brez emisij med uporabo.



Posodobljena in čista CEORA™ ostane posodobljena z najnovejšo programsko opremo prek FOTA (Firmware Over The Air). Enostavno vzdrževanje in rokovanje je omogočeno z ergonomskim servisnim položajem rezalne glave. Rezalno napravo nagnemo za enostaven dostop do menjalnih rezalnih plošč in za enostavno čiščenje.



Pripeljite prihodnost CEORA™ je predvsem robotska kosilnica. A tu se zgodba šele začne. Vizija je zagotoviti dolgoročno trajnostno nego trate. Zato so zasnovali zamenljivo sprednjo enoto, ki bi lahko v prihodnosti omogočila namestitev dodatkov.





Več je manj Pri vsakodnevni košnji CEORA™ zagotavlja najboljšo kakovost trate na površinah do 25.000 m². Pogostost rezanja se zmanjša, ko se površina poveča. Na večjih površinah to pomeni stroškovno učinkovitejše postopke košnje in pomembno trajnostno prednost za vse upravljalce zelenih površin.




CEORA™ - Sistem Modularni sistem z dvema pogonskima enotama Nova robotska kosilnica CEORA™ je modularni sistem, kjer izberete kombinacijo pogonskih enot, ki najbolj ustreza vašim operacijam. Inovativna deljena zasnova vključuje pogonsko in sprednjo enoto. Pogonska enota 546 zagotavlja najvišjo zmogljivost rezanja in največjo skupno zmogljivost, približno 50.000 m² v dvodnevnem obdobju. Pogonska enota 544 ima izjemno zmogljivost rezanja okoli 40.000 m² v dvodnevnem obdobju.




CEORA™ rezalo 43M CEORA™ ima rezalno napravo, ki vsebuje petnajst rezil iz jekla, nameščenih na tri rezalne plošče. Enostavno vzdrževanje in rokovanje omogoča ergonomski servisni položaj rezalne glave. To je mogoče nagniti za enostaven dostop do menjalnih rezalnih plošč.





Polnilna postaja CS4

Za napajanje CEORA™ potrebujete polnilno postajo. Polnilna postaja je opremljena s transformatorjem.




Aktivne kolesne ščetke

Eden od številnih praktičnih dodatkov, ki so na voljo za CEORA™, je komplet aktivnih kolesnih ščetk. Ti nenehno delujejo, da zmanjšajo nabiranje trave na kolesih in prispevajo k ustvarjanju optimalne trate brez grudic trave.




EPOS referenčna postaja Potrebna je referenčna postaja za uporabo s Husqvarna EPOS (Operacijski sistem za natančno pozicioniranje). To obravnava signale med izdelkom in satelitskim sistemom. Referenčna postaja EPOS je združljiva z drugimi robotskimi kosilnicami Husqvarna EPOS.

15 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page