top of page

Husqvarna Automower® robotske kosilnice

Robotska kosilnica Automower® zagotavlja popolno košenje ne glede na to, ali je vaša zelenica velika, majhna, preprosta ali zahtevna.

Z robotsko kosilnico Husqvarna Automower® bo vaš prosti čas zagotovljen. Namesto, da bi zgubljali čas s košnjo, boste lahko uživali z družino in prijatelji ter si krajšali čas s prijetnejšimi dejavnostmi. Robotska kosilnica bo vedno poskrbela za popoln videz vaše zelenice. Tiho in brez truda, v dežju ali soncu.


Primerna je za vsak vrt. Ker pa je vsak vrt edinstven, so na voljo številni različni modeli v široki ponudbi robotskih kosilnic Automower®. Pokrivajo vse od manjših mestnih vrtov do zahtevnih površin velikosti do 5.000 m2. Zagotavljanje celotne pokritosti kompleksnih zelenic z oddaljenimi območji in ozkimi prostori je zaščitni znak robotske kosilnice Husqvarna Automower®.

Vodilni na trgu robotskih kosilnic od leta 1995

Vse od predstavitve prve robotske kosilnice Automower® leta 1995 je družba Husqvarna poznana kot vodilno podjetje na trgu robotskih kosilnic.

Danes več kot 2 milijona vrtov po vsem svetu kosijo robotske kosilnice družbe Husqvarna. Robotska kosilnica Automower® se je pri zunanjih testih in anketah vedno znova uvrščala med najuspešnejše izdelke. Robotska kosilnica Automower® je znana po tem, da je izjemno zanesljiva, z minimalnim številom nepričakovanih prekinitev. Dan in noč, ob dežju ali soncu se lahko zanesete na kosilnico, da bo svoje delo opravljala brez težav.



2 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page