top of page

Funkcije robotske kosilnice Husqvarna Automower

Funkcije izdelka, ki zagotavljajo vrhunsko pokošeno zelenico.

1. Pokriva vsa področja

Vodilni kabel zagotavlja, da robotska kosilnica Automower® doseže vsa oddaljena delovna območja. Pomaga tudi pri iskanju najkrajše poti nazaj do polnilne postaje, varčevanju z energijo in izogibanju opaznim sledem.

2. Upravljanje ozkih prostorov

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® zazna ozke prehode in se prebije tudi skozi najožje vrzeli.

3. Deluje v dežju

Robotska kosilnica Husqvarna Automower® vam nudi odlične rezultate košnje v vseh vremenskih razmerah. Najpomembnejši deli so varno zaščiteni pred dežjem, prahom in odrezki trave.

4. Deluje na podlagi tehnologije Automower® Intelligent Mapping (AIM)

S prilagojeno virtualno preslikavo vrta lahko določite in poimenujete različna delovna območja, prilagodite časovne razporede in višine košnje ter ustvarite prepovedana območja, ki ščitijo vaše vrtnarske projekte. Inovativna nega zelenice, ki jo preprosto vnesete v svoj vrt in svoje življenje.

5. Samodejno polnjenje

Robotska kosilnica Automower® se samodejno vrne na polnilno postajo. Polni se približno 60 minut, nato pa se vrne h košnji. Pri vsem tem pa vam ni treba migniti niti s prstom.

6. Ne povzroča hrupa

Presenečeni boste, kako hitro boste pozabili na robotsko kosilnico Husqvarna Automower®. Komaj jo boste opazili, ko bo na vrtu hitro, tiho in učinkovito opravljala svoje delo.

7. Obvladuje strme terene

Zahvaljujoč optimizirani zasnovi in inteligentnemu vedenju se lahko robotska kosilnica Husqvarna Automower® 435X AWD spoprime z nakloni do 70 % ali 35°, medtem ko naši drugi modeli z lahkoto delujejo na naklonih do 45 %.

8. Zaščita pred zmrzaljo

Robotska kosilnica v primeru zmrzali samodejno prekine urnik košnje in tako pomaga zaščititi zelenico.

9. Preprosto čiščenje

Zunanjost in spodnjo stran robotske kosilnice lahko operete z vrtno cevjo. S pritrjenim orodjem za vzdrževanje, ki je v vsakem trenutku pri roki, lahko pokrov preprosto odstranite za čiščenje.




7 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page