top of page

Husqvarna EPOS

Virtualne meje. Neskončne možnosti.


Nova tehnologija za enostavno, prilagodljivo robotsko košnjo Husqvarna EPOS (Exact Positioning Operating System) je revolucionarna tehnologija za novo serijo profesionalnih robotskih kosilnic Automower®. Satelitska tehnologija omogoča kosilnicam delo znotraj virtualnih meja. Zaradi tega je preprosta in prilagodljiva rešitev. Idealno za nogometna igrišča, igrišča za golf, mestne parke, poslovne nepremičnine – in vsa druga mesta, ki se soočajo s spreminjajočimi se okoliščinami in potrebami. Prav tako odsotnost fizičnih omejevalnih žic pomeni nič težav pri prezračevanju trate.


Oglejte si Husqvarna EPOS v akciji Raziščite, kako enostavno je začeti, kako vam tehnologija Husqvarna EPOS omogoča ustvarjanje navideznih meja za delovna območja in območja bivanja – in kako vse to naredi vaš delovni dan učinkovitejši.

Nebo je meja. Dobesedno rečeno. Vse, kar potrebujete, je vaš mobilni telefon in aplikacija Husqvarna EPOS. Z uporabo telefona lahko nastavite virtualne meje in ustvarite eno ali več delovnih območij za robotsko kosilnico. Vse, kar potrebujete, je neoviran pogled v nebo, da se zagotovijo optimalni tehnični pogoji. Naša prefinjena satelitska tehnologija Husqvarna EPOS zagotavlja natančnost centimeterske ravni v nekaj sekundah. V kombinaciji s priloženo referenčno postajo to omogoča robotski kosilnici učinkovito košnjo katere koli travnate površine.


Enostavno upravljanje voznega parka - na dosegu roke S Husqvarna EPOS boste pridobili namestitev, ki bo olajšala vaš vsak delovni dan. Z mobilnim telefonom lahko aktivirate in deaktivirate območja delovanja. Zahvaljujoč Husqvarna Fleet Services™, našemu digitalnemu orodju za upravljanje, boste vedno vedeli, kje je kosilnica, koliko se jo uporablja in kdaj jo je treba servisirati ali zamenjati – in še veliko več. Vse te posodobljene informacije, ki so zlahka dostopne v telefonu ali tabličnem računalniku, pomagajo zagotoviti nemoteno in produktivno poslovanje.

Izjava - Izkusite prednosti Husqvarna EPOS Enostavna namestitev in izboljšana prilagodljivost Husqvarnina robotska kosilnica Automower® EPOS je poskrbela, da je upravljanje priljubljenih zelenih površin v Royal Djurgården v Stockholmu postalo lažje in bolj prilagodljivo, zahvaljujoč namestitvi brez žice. »Sistem EPOS je zelo olajšal namestitev. Dodala je tudi prilagodljivost za spremembe v uporabi zelenih površin. Če posadimo gredico ali uredimo dogodek, lahko še vedno uporabimo kosilnico in ustvarimo le začasno delovno cono. Poleg tega se zlahka premika med različnimi travnatimi površinami in asfaltu.«

10 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page