top of page

Automower® Connect

Z aplikacijo Automower® Connect je robotska košnja še večji užitek

Sistem Automower® Connect je pripravljen, da vam omogoči popoln nadzor

Sistem Automower Connect® (z mobilno povezavo) vam omogoča oddaljeno upravljanje robotske kosilnice Automower® ter spreminjanje njenih nastavitev in urnika od koder koli. Preverite lahko trenutno stanje kosilnice, prejemate obvestila, če se kaj zgodi, ter na zemljevidu spremljate njeno gibanje. Zahvaljujoč sledenju GPS lahko v primeru kraje vidite, kje se nahaja. S kosilnico Automower® lahko povežete mnoge druge naprave pametnega doma. To vključuje tudi glasovno upravljanje prek storitev Google Home in Amazon Alexa, sinhronizacijo z namakalnim sistemom Gardena ter uporabo programčkov IFTTT.


Predstavljamo tehnologijo Automower® Intelligent Mapping (AIM)

Inovativna nega zelenice, ki jo preprosto vnesete v svoj vrt in svoje življenje. S prilagojeno virtualno preslikavo vrta lahko določite in poimenujete različna delovna območja, prilagodite časovne razporede in višine košnje ter ustvarite prepovedana območja, ki ščitijo vaše vrtnarske projekte. Funkcije pametne preslikave lahko preprosto uporabljate prek aplikacije Automower® Connect in so združljive z robotsko kosilnico Automower® 405X, 415X, 435X AWD in 535 AWD. Kosilnico lahko brezhibno upravljate prek pametnega telefona. Tako ste lahko povsem mirni, saj boste imeli popolno pokošeno zelenico.



Povezava Bluetooth® ali mobilna povezava

Automower® Connect@Home je povezava Bluetooth® med aplikacijo Automower® Connect in kosilnico. Njen doseg delovanja znaša približno 30 metrov, vgrajena pa je v vse modele Automower® (razen modela 105). Modeli Automower® X-Line imajo vgrajeno mobilno povezavo, s katero lahko izkoristite vse funkcije v aplikaciji Automower® Connect ter upravljate kosilnico od koder koli.














Kako lahko aplikacija Automower® Connect izboljša vaš vsakdan?

Sporočila in uporabne informacije V aplikaciji Automower® Connect bodo prikazane pomembne informacije o izdelku, koristni namigi in nasveti. Aplikacija omogoča tudi enostavnejši nakup novih rezil, s katerimi boste nadomestili stara.

Sprememba urnikov in nastavitev V aplikaciji Automower® Connect zlahka spremenite nastavitve (kot je na primer višina košnje) in delovne urnike kosilnice Automower®.

Pripravljeno na povezavo s pametnim domom S pomočjo aplikacije Automower® Connect boste robotsko kosilnico povezali z drugimi napravami v svojem pametnem domu, na primer s sistemoma Amazon Alexa in Google Home.


Nadzorujte s sledenjem GPS V pogledu zemljevida v aplikaciji Automower Connect® lahko v realnem času sledite premikom svoje kosilnice. Če zapusti območje, ki ste ga določili, boste o tem obveščeni.

Ustvarite lastno izkušnjo s kosilnico Automower® Uskladite čas košnje s popolno vremensko napovedjo, prekinite košnjo med načrtovanimi vrtnimi dejavnostmi ali nastavite, da kosilnica Automower® o svojem stanju obvešča vašega soseda, medtem ko ste na počitnicah. V aplikaciji Automower® Connect je na voljo več pametnih programčkov IFTTT.

Vsi statistični podatki so vedno na voljo Prek aplikacije imate vedno na voljo podrobne informacije o svoji kosilnici Automower®. Neposredno iz kosilnice lahko dobite podrobne statistične podatke o času delovanja, razdaljah, času polnjenja, obvestila glede učinkovitosti in še več.








3 views0 comments

Recent Posts

See All

SOLEA

bottom of page